Bivirkninger ved Covid-vaccine

THE TESTIMONIES PROJECT – THE MOVIE
Sådan gik det i Israel efter vaccinationerne. Folk her står frem og fortæller om alle deres bivirkninger.

Dr. Shaun Brooks (PhD Oxford) taler til Ohio School Board.

Noget af det, man kan spørge sig selv om, er… HVORFOR bliver en ældre på 85 år, der dør af f.eks. Cancer med MED Covid-19 i kroppen (testet endda efter sin død og med en upålidelig PCR-test) talt med i statistikkerne over “Død af/med Covid-19” når det ikke også er omvendt..?

– folk som dør få timer / dage efter en Covid-vaccine, dør nemlig officielt ikke af vaccinen, af en eksisterende sygdom.

Ca. 0,02% af befolkningen dør MED Covid-19 og typisk af en helt anden sygdom… alligevel bliver sygdommen gjort alarmerende farlig, mens der f.eks. af CDC bekræftes at 3.500 ud af 112.000 personer (er blevet så syge, at de har brug for pleje og ikke kan få en normal hverdag til at fungere. Det er lidt tankevækkende..!!

Se her hvordan en læge fra Texas, University Center of El Paso Hospital får givet en vaccine, som er tom. Der bliver INTET sprøjtet ind. Hvorfor…? Fordi lægen godt ved, den er farlig, men han er presset til at tage den.

Officielt melder sygehuset nu ud, at de har givet ham resten af vaccinen.
https://nypost.com/2020/12/19/texas-hospital-appears-to-give-worker-fake-covid-19-vaccine/

Bivirkninger

Der sker KONSTANT ændringer i området med bivirkninger – og de tager til verden over.

I stedet for konstant at indberette nye tilfælde her på siden, kan du finde dem på Telegram (app, du skal installere):

https://t.me/covidvaccineinjuries

https://t.me/covidvaccinevictims

https://t.me/maximuschat1

…og holder du øje, vi du opdage, at det primært er de mRNA vaccinerede, der fra nu af bliver syge. Det sker fordi, kroppen som skulle danne et SPIKE protin mod sygdommen (officielt), nu i stedet danner antistoffer imod kroppens egne organer, når en virus kommer ind i kroppen.

Derfor vil vi nu se organsvigt af hjerte, nyrer osv., problemer med fertilitet pga. påvirkning af hormoner, samt andre voldsomme og uforklarlige “sygdomme”.

Klik her og download et dokument med 618 sider fyldt med screen dumps af bivirkninger!