Vacciner og DIN sundhed

Skrevet af Sesilje Bondo Petersen – Cand.scient, PhD – Arbejds-& Miljømedicinsk Afd. Bispebjerg og Frederiksberg hospital.

Sesilje er epidemiologist med primære forskningsområder: Epidemiology; Registry research; Fetal programming; Public health, Maternal nutrition; Vitamin D; Occupational and environmental medicine.

Dette er yderst vigtig viden, hvis du er ved at gøre dig klar til vaccination. Når du har læst denne forklaring på, hvorfor corona vaccinen er russisk roulette med dit liv, så skal du stille dig selv spørgsmålet : Hvorfor har jeg ikke hørt om dette i medierne eller fra myndighederne? “Der er flere grunde til, at man skal være på vagt overfor de nye vacciner. For det første, så er det ikke vacciner i teoretisk forstand men genterapi. En vaccine er karakteriseret ved, at man indsprøjter et antigen, som kroppen danner antistoffer overfor. Men ved disse nye vacciner, så er det ikke et antigen, der indsprøjtes, men en genetisk kode, som koder for antigenet. Dvs. at cellerne selv danner antigenet, når koden er blevet aflæst i cellen. Der er potentielt flere ting, som kan gå galt i processen. For det første, så kan man ikke være sikker på, at den genetiske kode er 100% korrekt sammensat efter gensplejsning. Fra genteknologien ved man, at man ved gensplejsning aldrig rammer 100% korrekt. Er man en af de uheldige, som får en vaccine med en genetisk kode, som ikke er 100% identisk med spikeproteinet, så kan der opstå autoimmun sygdom, da den genetiske kode kan tilsvare andre proteiner i vores krop. Jeg tvivler på, at industrien tjekker hver enkelt vaccine for, om alle RNA-koderne er 100% korrekt sammensat. Det er der hverken tid eller økonomi til.

Vi ved fra SARS-CoV-1 vacciner, som blev trukket tilbage pga. voldsomme bivirkninger, at der kan dannes såkaldte ikke-neutraliserende antistoffer, som kan føre til en overdreven immunreaktion, når de vaccinerede udsættes for virus. De vaccinerede dør simpelthen, fordi kroppens immunforsvar går amok. Det er paradoksalt, når vi ved fra testforsøgene, at man ikke har undersøgt for, om testpersonerne er immune overfor smitte, men kun tester for nedgangen i antallet af symptomer. Man ved faktisk ikke, om vaccinen forhindrer smitte med SARS-CoV-2.

Et andet problem er, at det spikeprotein (antigenet), der dannes ved aflæsning af den genestiske kode i cellerne, ligner de syncytin-1 proteiner, der dannes i moderkagen, og som er helt essentielle for gennemførelse af en graviditet. Det er derfor afgørende, at de nye vacciner undersøges for, om de kan udløse et immunrespons mod syncytin-1, og dermed føre til infertilitet.

Vaccinelovgivning er desværre ikke fulgt med tiden, da den bygger på de traditionelle vacciner, hvor man indsprøjter et antigen. I lovgivningen tages der ikke taget højde for, at vaccinerne nu er genteknologi. Dvs. vaccinerne skal ikke testes for om de øger risikoen for cancer, ødelægger fertiliteten eller giver skader på DNAet. Det er paradoksalt, når vi har med genteknologi at gøre, som vi ved potentielt kan skade fertiliteten, øge risikoen for cancer og skade DNAet.

At Thomas Senderovitz (direktør i Lægemiddelstyrelsen) kan påstå, at vaccinen er sikker og testet for bivirkninger er mig en gåde. Han kan påstå, at industrien har fulgt lovgivningen, men når lovgivningen er forældet og ikke dækker RNA-vacciner, så svarer det til, at vaccinerne ikke er undersøgt for bivirkninger.

Den vaccinelovgivning vi har nu er en åben ladeport. Vil man lave et biologisk våben ved hjælp af genteknologi, så er alle muligheder til stede. Vi bør som befolkning kræve, at vaccinelovgivningen opdateres, så den tilsvarer de nye teknologier.”


29. december 2020 skriver Sesilje Bondo Petersen følgende tilføjelse for at få artiklen underbygget :

#1: Flere forskere har været ude og påpege, at der er tale om genterapi, f.eks.:

• Pieter Borger (MSc, PhD), expert in molecular genetics:
“The science facts are that RNA vaccins can potentially change your DNA.”
https://threadreaderapp.com/thread/1339516635917545472.html
https://archive.vn/HmdwR

• Dr Alexandra Henrion-Caude, Doctor in Genetics, director of research at the National Institute of Health in France (Inserm):
“I don’t see a way, that it cannot have an impact on the epigenetic of the cell.” og… “One can have the concern that your cells may have reverse transcriptase, because you are maybe HIV, or maybe because you have other viruses that provide you with reverse transcriptase, and your mRNA may become DNA and may modify your genome.”
Se en af hendes videoer her: https://www.bitchute.com/video/5tk6s1OnyRBz/

#2: Gensplejsning vedrører udelukkende fremstillingsprocessen. F.eks. er VLP proteinerne i HPV vaccinen skabt på samme måde. Der foregår ingen gensplejsning ved/i selve vaccinen. Dette var ikke klart nok skrevet.

Jeg burde måske have brugt ordet syntesebiologi i stedet for. Men det ændrer ikke ved, at der potentielt kan opstå fejl i RNAet. Jan Pravsgaard siger selv, at man ikke tester hver eneste ampul. Her burde lovgivningen være skrappere, så vi er 100% sikre på, hvad der er i hver enkelt glas.

Det vil ALDRIG blive fanget i de kliniske studier, hvor man registrerer bivirkninger i de første måneder efter vaccination, da autoimmun sygdom oftes er flere år om at bryde ud.

Igen bør lovgivningen sikre, at bivirkninger registreres i flere år efter vaccination i de kliniske studier.
Tilgengæld giver man placebogruppen den rigtige vaccine senere, således at man ikke kan undersøge for bivirkninger over en lang årrække. Dette burde ikke være tilladt.

Evt. langtidsbivirkninger opdages nødvendigvis ikke i store epidemiologiske studier, hvis ikke patienterne har en af de diagnosekoder, som indgår i de statistike analyser.

#3: Diskussionen om de ikke-neutraliserende antistoffer er i fuld gang fra flere kanter. Bl.a. har Dr. Wolfgang Wodarg og tidligere Pfizer-forskningschef Dr. Michael Yeadon har anmodet EMA, Det Europæiske Lægemiddelagentur om øjeblikkelig
suspension af alle SARS CoV-2 vaccineundersøgelser: https://europa.is/global/coronacrisis/risky-vaccination-experiments-dr-wodarg-and-dr-yeadon-eu-petition/

#4: Dermed min bekymring, når vi har med en ny teknologi at gøre. Lovgivningen bør tilsvare de nye teknologer. Til slut vil jeg nævne artiklen af Peter Doshi, som fint gennemgår kvaliteten af studiedesignet i de kliniske studier: https://www.bmj.com/content/bmj/371/bmj.m4037.full.pdf

Se den her film med læge, Andrew Kaufman, hvor MANGE MANGE MANGE læger fraråder at blive vaccineret. Men alt bliver tiet ihjel af pressen. Hvorfor…?

Direkte link : https://www.bitchute.com/video/Nbzq5hRKwu7A/

Kender man ikke sin fortid, vil fejlene gentage sig i fremtiden.

Under H1N1 pandemien (svineinfluenza), så vi for alvor, hvordan WHO i den grad manipulerede samfundet til ære for medicinalfirmaerne. “Dagbladet Information” havde dengang “røv i bukserne” til at være med i at optrævle sagen.

Vacciner er SÅ stort et område at dække

Problematikken er ofte, at når folk kan tjene penge, går det det ikke længere ud på at redde liv, men på at tjene penge og få magt.

Inden du læser videre, vil jeg opmuntre dig til at høre den her skjulte optagelse, lavet af Connie Ringgaard:

…og er du på FaceBook, kan den høres her med billede: https://www.facebook.com/1209437268/posts/10225551315308954/

…og ellers tag et kig på siden her: https://greennews.dk/vaccine/

Læs her hvordan man diagnosticere for Covid-19, hvor hvorfor man slet ikke kan diagnosticere på den måde, som man gør i dag.

For det første, er det ekstremt vigtigt at forstå, at disse nye vacciner er RNA – eller rDNA vacciner. Det står for “Recombinant DNA” og er en metode, hvor man skyder “kunstigt DNA” ind i kroppen, som så faktisk omskriver din egen DNA. Kan du forestille dig konsekvenserne

Her kan du høre Dr. James Lyons-Weiler, CEO fra The Institute for Pure and Applied Knowledge, som fortæller om, hvordan rDNA kan ændre dit DNA.
Du kan se nogle af hans videnskabelige udgivelser her: https://orcid.org/0000-0001-9343-7508, hvorfra der bla også er link til denne artikel: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2589909020300186?via%3Dihub

Til de kritikere, der ikke mener, det er “genterapi” eller ændring af ens DNA, er her lidt yderligere info:

• Pieter Borger (MSc, PhD), expert in molecular genetics:
“The science facts are that RNA vaccins can potentially change your DNA.” https://threadreaderapp.com/thread/1339516635917545472.html | https://archive.vn/HmdwR
• Dr Alexandra Henrion-Caude, Doctor in Genetics, director of research at the National Institute of Health in France (Inserm):
– 54:16: “I don’t see a way, that it cannot have an impact on the epigenetic of the cell.” https://youtu.be/sETV–I2eiA?t=3256
– 55:30: “One can have the concern that your cells may have reverse transcriptase, because you are maybe HIV, or maybe because you have other viruses that provide you with reverse transcriptase, and your mRNA may become DNA and may modify your genome.” https://youtu.be/sETV–I2eiA?t=3330

Undersøg hvad vaccinerne indeholder

MANGE vacciner indeholder desværre celler fra aborterede børn, kendt under navnet “MRC-5” eller “WI-38”. Primært er det dog “MRC-5“, som er planlagt i Covid-19 vaccinerne og er lungevævet fra små babyer aborteret i 14. uge.
NB!! I Danmark har den gravide kun ret til at få en abort til 12. graviditetsuge – men her er der tale om 14. uges graviditet.

Det betyder at abort-industrien vokser fordi medicinal-virksomhederne betaler formuer for “stamcellerne” hos fra babyer.

Den her video er MEGET hård at se, men se den alligevel.

…industrien er EKSTREM – og efter Planned Parenthood opstod, er der gået mere industri i det, end nogen sinde før.

Se en kort video her, hvor David Daleiden fra The Center for Medical Progress går “under cover” og filmer med skjult kamera, hvad der sker. Det er SÅ uhyggeligt…

Hvordan kunne vaccinerne blive testet så hurtigt?

Dette afsnit er skrevet af Rikke Hauge

Der er mange smuthuller, hvis man vil haste en vaccine gennem et sikkerhedstilsyn og komme ud på den anden side med det ‘rigtige’ resultat. Man kan f.eks. opstille en række succeskriterier, der er nemme at opnå med mindst mulig indsats.
Denne artikel forklarer, hvordan de fire store producenter af Covid-19 vaccinerne, Moderna, Pfizer, AstraZeneca og Johnson & Johnson, alle har sørget for, at deres vacciner på papiret vil være effektive, fordi de kun skal forhindre milde symptomer som f.eks hovedpine eller lidt hoste!
Ingen af de fire producenter har opsat målbare kriterier som logisk ville være, at vaccinen skal forhindre infektion eller død, dette ville for det første kræve en meget længere testperiode og mange flere testpersoner end de få, der er med i disse studier. For det andet ville resultaterne helt givet blive anderledes og langt mindre lukrative for de involverede parter.
Vi får at vide, at der skal være fuld transparens omkring godkendelserne af de vacciner, der kommer på markedet. Dette betyder b.la., at producenterne skal offentliggøre deres tests, som det er gjort her i artiklen. Men hvis almindelige mennesker skal kunne forstå, at vaccinen altså IKKE forhindrer dig i hverken at blive smittet eller at blive alvorligt syg af infektionen, så er det jo ikke mig, der skal gøre opmærksom på det i en post på Facebook!
De første dødsfald efter vaccination er allerede tikket ind. De forties ligeledes af medierne og myndighederne, selvom dette vel nok er værd at vide…
Læs yderligere her: www.forbes.com

Bivirkninger

Food and Drug Administration (FDA) (engelsk for ‘Fødevare- og Lægemiddelforvaltningen’) er USA’s føderale fødevare- og lægemiddelmyndighed.

Kilde: https://www.fda.gov – Hent det offline her, hvis linket ikke virker.

Nedenstående er side 16 fra ovenstående rapport (klik på billedet for at forstørre det).

Historie og økonomisk vinding

Sådan håndterede regeringen i Indien Bill Gates med hans vacciner.

Bill gates ønsker at reducere jordens befolkning med 15% igennem vacciner..! Men hvis vacciner skal redde menneskeliv – hvordan kan det så reducere verdens befolkning. Han vil altså slå 1.17 mia. mennesker ihjel ud af 7.8 mia – så vi ender på 6,63 mia mennesker.

…men hvad skal alt det her vaccine-værk mon bruges til, når det bare slår folk ihjel…?

Både Bill Gates og øvrige bruger også vacciner (global sundhed) til at kontrollere antallet af mennesker “Total population control”.

…fakta er bare, at hvis vacciner virkelige fungerede UDEN mén, ville befolkningsantallet STIGE og ikke falde, men Bill Gates, som har “aktier” i stort set alle vaccine-virksomheder hævder noget helt andet.

Her kan du læse, hvor korrupt det har været i Danmark i “branchen” længe:
https://m.policywatch.dk/article/12099297