Hvad går The Great Reset ud på?

Det her er et ret stort emne, men World Economic Forum (WEF) alias Verdensbanken står bag sammen med opfinderen “Klaus Schwab”. Citat:

“You’ll own nothing
– and you’ll be happy about it”

“At the end, what the 4th industrial Revolution will lead to, is a fusion of our physical, digital and biological identity”

Det giver måske ikke så meget mening, men prøv at læs, hvordan Ida Auken (år 2016) igennem denne ideologi ser på verden i år 2030, hvor WEF har udført deres “Great Reset” samt FN har udført deres 17 verdensmål.

Læs artiklen her.

…og skulle Google eller andre have fjernet artiklen, kan den hentes som PDF ved at klikke her.

For globalister, facister og kommunister, er Klaus Schwab et enormt idol, men for mange andre, fremstår han nærmest som “djævlen i forklædning”.

Det en måske super god idé at starte med at læse denne artikel, for at finde ud af, hvem Klaus Schwab egentlig er: Winter Oak
– og skulle den være væk fra nettet, kan du altid finde den her.

The New York Times har også udgivet en fin oversigt over alle de fine folk, der er og har været en del af WEF siden dens start i Davos (Schweiz). Læs artiklen her.

Og hvad har det så med Danmark at gøre? Jo, allerede i januar 2018, indgik den danske regering (Kristian Jensen, Troels Lund Jensen og Lars Løkke Rasmussen) en aftale med netop WEF grundlæggeren Klaus Schwab samt deres topchef, Borge Brende om bla. “Industri 4.0” som det første europæiske land!

Du kan læse om det ved at klikke her, eller downloade som PDF ved at klikke her eller en anden artikel/dokumentation fra Finans ministeriet her.

Deres offentlig dokument, kan du se her (download i bunden af siden derinde) – og selve aftalen i sin helhed, kan hentes her, underskrevet af Kristian Jensen.

Igen i Januar 2019, var der i et stort møde netop om “Industri 4.0”, med alle vores kendte politikere: https://www.regeringen.dk/media/6526/program_langt_a4.pdf …og ellers her som PDF, hvis den nu tilfældigvis bliver slettet hos regeringen.

Men hvem er så med i det her? Er det bare den danske stat, der har underskrevet en aftale? Nej, desværre er det langt mere. F.eks. er følgende med i WEF: Helle Thorning Schmidt, Kronprisesse Mary af Danmark (WEF betalte endda hendes studier), Lars Løkke Rasmussen, Ida Auken, Kristian Jensen, Troels Ørting Jørgensen
…og så f.eks. nogle virksomheder som Ørsted / Dong Energy, Carlsberg, LEGO, Grundfos, Danfoss, Novo Nordisk, A.P. Møller-Mærsk, Vestas etc. (listen er lang). Måske havde du gættet, at en mand som Bill Gates, også har stor indflydelse på WEF?! Du kan selv finde dem allesammen eller andre på weforum.org.

Både WEF samt FN’s 17 verdensmål bruger CO2 som undskyldning til stort set alt – og sandheden om CO2, bliver fortiet og man har gennem de sidste mange år opbygget en historie om, at CO2 har skylden i den globale opvarmning. Derfor vil man f.eks. også afskaffe alle husdyr som køer, grise, fjerkræ, fiskeri, mink osv. for at fjerne 70% af vores produktion af CO2 (metan-gasser) og i stedet leve af protein-mad lavet på anden vis (hvis altså vi har en vaccine, jf. Klaus Schwab).

WEF: https://www.weforum.org/projects/meat-the-future

…men alt det her, kan man ikke “bare lige gøre”. Man har brug for en undskyldning  – og derfor har man henover årene stødt på sygdomme som f.eks. svineinfluenza og fugleinfluenza mv.! Fakta er bare, at hvis man bare lader dyret “rase sygdommen ud”, har den fået et bedre immunforsvar og fejler INTET. Præcis som når mennesker har influenza.

– og ærligt…! Hvorfor tror du, man i DK slog alle mink ihjel – endda uden at have loven på plads? For at komme i mål med sin agenda, men samtidig for at kunne bruge covid-19 som undskyldning, selvom endda alle forskere siger, det er “bims i låget”.

Men hvad i al verden har har alt det her så med Covid-19 at gøre…? Det er jo totalt konspiration nu….! Gid det var så vel. I Juli 2020 udgav Klaus Schwab og Thierry Malleret så bogen “Covid-19: The great reset“. Du kan downloade bogen ved at klikke her.
– Og hvad går alt det her så ud på?

Faktisk har WEF været så flinke at lægge en guide ud til, hvad der sker hvornår, og hvordan man skal reagere i forhold til Covid-19. Prøv at ta’ et kig her på selve info-siden: https://www.weforum.org/agenda/2020/06/now-is-the-time-for-a-great-reset/
…og her, på deres interaktive guide: https://intelligence.weforum.org/topics/a1G0X000006OLciUAG?tab=publications

Vi står overfor et nyt globalt diktatur – en såkaldt “New World Order” (introduceret af Frimurerne), hvor vores individualitet og trosfrihed skal fjernes. Overordnet set kan man sige, at vi bliver små “samfundsslaver” uden ret til egne meninger og holdninger, og indordner vi os ikke staten, bliver vi bare “deporteret”.

Klaus Schwab:
Mange venter på hvornår vi kan vende tilbage til normalen igen. Det korte svar er: Aldrig!

Ingenting vil nogensinde komme tilbage til den «ødelagte» følelse af normalitet, som herskede før krisen fordi coronaviruspandemien markerede et grundlæggende vendepunkt i vor globale bane. Verden som vi kendte den i de første måneder af 2020 er ikke mere, den er opløst i forbindelse med pandemien. Dette er radikale ændringer med en sådan konsekvens, at nogle eksperter har henvist til en «før coronavirus» (BC) og en «efter coronavirus» (AC) -tid. Vi vil fortsætte med at blive overrasket over både hurtigheden og den uventede natur til disse ændringer – når de smelter sammen, vil de fremkalde anden-, tredje-, fjerde- og ordens-konsekvenser, kaskadeffekter og uforudsete udfald. På den måde vil de forme en “ny normal”, radikalt forskellig fra den vi gradvis vil efterlod os. Mange af vores overbevisninger og antagelser om hvordan verden kan eller bør se ud, vil blive knust i processen.

Klaus Schwab er klar over at denne ødelæggelse af verdensøkonomien vil påføre befolkningerne stor smerte, men han siger klart til politikerne, at må være villige til at fortsætte, og at de skal slå ned på enhver modstand og uro. Ligeledes advarer han politikerne mod at løsne på restriktionerne, og opfordrer dem til at “køre på” med lockdowns, uanset hvad de måtte møde af opposition. Klaus Schwab  påstår at dette er nødvendig på grund af “pandemien”, selv om videnskaben gentagne gange har dokumenteret, at virusset ikke er særlig farlig.

Læs også evt. artiklen i Steigan.no (klik her) eller download hele bogen og gør dig dine egne tanker. Er det konspiration…?  er det bare en en “hoax” – eller hvad får du ud af det, når du dykker ned i World Economic Forum og Klaus Schwab’s idealogier?

Så Covid er kun midlet, der bliver brugt til at skabe kaos, frygt samt accept fra folket til at ændre verden mod noget nyt. Samtidig vinder medicinalindustrien enormt, og de små politikere rundt om i verden, bliver brugt som marionetdukker af industrien og af de få magtsyge mennesker i verden, der via deres økonomi virkelig kan påvirke.

Det er også vigtigt at forstå, at “The Great Reset” bare er én enkelt af trådene, der bliver rykket i, i forbindelse med Covid – men en stor og vigtig “tråd”.

Mange tager alt det her for konspirationsteorier… men åbne øjnene!!! Det her er lige foran dig – og WEF er HELT ÅBNE omkring, hvad der skal ske.

Se evt. den her fine beskrivelse af det hele fra CBN News: CBN News- The Great Reset

Du kan også tage et kig her på Event 201, som WEF også var med til at arranger – og hvor Magnus Heunicke ligeledes deltog.

Lektor i pædagogisk filosofi ved Aarhus Universitet, Thomas Aastrup Rømer skriver:

‘Nogle kritikere af corona-politikken har hæftet sig ved betydningen af det såkaldte Great Reset, som de opfatter som en ideologisk og politisk proces, der vil omdanne vores samfunds grundlæggende opbygning og sammenhæng. Andre mener, at begrebet og kritikken er udtryk for en blanding af konspirationsteori og misinformation. Det gælder f.eks. i stort set alle medier, hvor kritikken enten latterliggøres, eller hvor man helt undlader at gå ind i nærmere undersøgelser af sagen og dens mange forgreninger.
Jeg har derfor undersøgt noget af sagen selv og er indtil videre kommet frem til, at termen The Great Reset bestemt ikke er nogen “konspirationsteori”, men at den derimod er forbundet med den såkaldte transhumanistiske ideologi, som har vundet stærkt fodfæste i dansk politik på forskellige måder, og som diskuteres heftigt i mange videnskabelige og filosofiske sammenhænge. At den coronapolitiske “ekstreme forsigtighed” er forbundet med disse tekno-humane processer, burde i høj grad interessere demokratiske medier efter min mening.

Læs hele den dybdegående artikel samt gode referenceliste af Thomas Aastrup Rømer her.

Direkte link: https://www.bitchute.com/video/EyTC7lExtELJ/

Catherine Austin Fitts er bla. redaktør af Solari Report beskriver her, hvordan hele “systemet” fungere – og hvordan det hele skal laves om til et “kontrolsystem”

Filmen er produceret af https://www.PlanetLockdownFilm.com

Direkte link til filmen: https://www.bitchute.com/video/kTNQ31tG0VAp/

Her kan du se WEF’s egne mål for 2030 – dog i en meget “poleret” og overfladisk udgave.

Brug 22 minutter på at se filmen “The Great Reset Plan Revealed – how Covid ushers in The New World Order” :
www.bitchute.com/video/O3BBoYoTETGi/

Se filmen “De gørnne Monstre! 2020”, som bla. beskriver FN’s 17 verdensmål : https://www.bitchute.com/video/O3BBoYoTETGi/