What..!? Var det her forudsagt?

Måske synes du, det her er for skørt… og måske bliver du lige “punkteret” på, hvad du synes, du vil høre af teorier… men fakta er bare, at du er nødt til at forholde dig til de helt konkrete fakta, vi har.

I starten af Danmarks “corona-cirkus” syntes nok alle, at Covid-19 var forfærdelig, og mange var bange for sygdommen … altså, FØR vi begyndte at kradse i overfladen og efterfølgende grave rundt i det hele. Før vi fandt ud af, hvor korrupt vores “system” og vores “ledere” i verden er.

Jeg ved ikke om du kan huske det – men i al fald, lige da det gik op for mig, hvad der reelt er ved at ske i verden, sad jeg med tanken “Det er løgn, det her” og “Det kan simpelthen ikke passe”… Lige pludseligt var det ikke Covid-19 der fyldte, men i stedet alt det, der lå bag. Det var som en dårlig drøm, man stadig bare ønsker skal slutte.

Hvis vi sover, eller ikke får øjnene for realiteterne i den verden, vi lever i, kan vi ende med at blive “statister i en dårlig film”, og vi finder for sent ud af, at den verden vi troede var virkelig, var ét stort bedrag. Præcis ligesom i filmen “The Truman Show” fra 1998.
– så måske er det nødvendigt at åbne øjnene og “kigge”, før det er for sent.

På samme måde er vi nødt til at forholde til de øvrige fakta vi kender – UANSET hvor meget det så strider i vores opdragelse, kultur, menneskesyn eller lign.!

Hvis vi sorter fakta fra, fordi vi har en anden ideologi eller et andet livssyn, end de reelle fakta vi møder, bliver vi snydt så vandet driver! Ligesom dengang alle troede, at restriktionerne for Covid var for vores alles bedste. Vi gik i ét stort bedrag

Og hvor vil jeg hen med det her…?

Man har fundet nogle ekstremt gamle dokumenter, som er omkring 1900 år gamle, hvor en gut, der hedder Johannes (John på engelsk), får en slags åbenbaring ind i fremtiden, som han skriver ned. Mange har forsøgt at tyde, hvad den betød i løbet af årene, men pludselig begynder alle brikkerne nu at kunne lægges til et samlet puslespil.

 • ID- og betalingskort

 • Vaccinepas

  Jf. EU, skal alle have et vaccinepas i år 2022 (læs EU’s roadmap her). Det kommer i første omgang til at betyde, at såfremt man ønsker at undgå vaccinen (medmindre det bliver tvang), kan du ikke forlade landet, du skal altid bære mundbind, du skal sandsynligvis isolere dig selv osv… altså bliver det på sigt umuligt at handle eller tage nogle steder hen, uden at have en vaccine.

  Vaccinepas

 • Events og rejser

  Flere store giganter vil kræve, at du enten har en vaccine eller en negativ test for at komme inde. Ticketmaster starter…

  Det foreslåede system involverer brug af Ticketmasters digitale billetapp, som indsamler information fra tredjeparts sundhedsinformationsfirmaer og test- og vaccinedistributionsudbydere. Målet er at sikre sikkerheden ved at kontrollere vaccinationsstatus hos fans, eller om de er testet negative for COVID-19 inden for et 24 til 72-timers vindue.

  Smuk Festival er også med på at ville have et corona-pas

  Samtidig begynder flyselskaber som f.eks. Qantas ligeledes at kræve, du har en vaccine.

 • Alt samles biometrisk

  Jf. Massachusetts Institute of Technology, kommer man via nanoteknologi til at gemme vaccine-info biometrisk under huden – nærmest som en usynlig tatovering, som dog kan læses via fx. en mobiltelefon. Jf. Scientific American kan vi læse, at projektet var betalt af Bill og Melinda Gates Foundation.
  Herudover kommer der via den her teknologi et “lysbærende” enzym ind under huden, der hedder luciferase. Vil du nørde i det her, kan du f.eks. læse på news-medical.net. Luciferase gør, at man kan aflæse div. info via f.eks. en mobiltelefon – og kobles det sammen med Microsoft’s Cryptocurrency, kan det endvidere aflæse alle info om din krop. Dette patent har i øvrigt fået patentnummer 060606.

  Sverige og Mexico er fint på vej sammen med f.eks. MasterCard til at få det biometriske igang (før en evt. nano-chip kommer).

  Men indenom lader det til, at det danske firma BEZH med produktet BiChip er langt fremme…

  Alt samles biometrisk

 • Staten vil overtage virksomheder

 • The Great Reset

  Verdens banker (World Economic Forum) vil kæmpe for at presse regering og private virksomheder til at køre deres agenda igennem – og uden “vaccinen” vil du ikke længere kunne foretage dig meget i verden.

  Alle virksomheder og institutioner skal ejes af staten – og det er allerede begyndt med institutionerne.

  Her vil man f.eks. udfase svin, kyllinger, kvæg – og selvf. også grøntsager, så vi bliver tvunget til at købe og leve af kunstige proteiner. Men dem kan vi kun købe, hvis vi har en vaccine.

  Med andre ord vil de måske ikke TVINGE vaccinen i dig, men de vil til enhver til bruge indirekte tvang: Nægter du, bliver du frosset ud!

  The Great Reset

Som alt ser ud lige nu… og hvis du lægger de her brikker sammen, vil du på sigt (ikke ved første vaccine), få et reelt “lys-mærke”, luciferase, på din hånd, som indeholder en “vaccine” mod en sygdom, der faktisk pt. end ikke er evidens for. Får du ikke mærket, vil du ikke kunne handle eller rejse osv. pga ekstreme restriktioner verden over.

– og nu kommer vi så til de her gamle skrifter, man har fundet. Der står:

..og ja…! Vi er faktisk tilbage i Bibelen, hvor der står om “endetiden”. Vi har tidl. set, at ALLE de profetier, der blev skrevet ned for 5-6.000 år siden, løbende er gået i opfyldelse gennem historien. Vi har enorme videnskabelige beviser for de “historier”, der lyder “lidt for fantastiske”. Vidste du, at man f.eks. har fundet Noas Ark på toppen af bjerget Ararat i 4000 meters højde – præcis, som Bibelen fortæller?

– Så mon ikke også vi kan forvente, at resten også går i opfyldelse omkring “de sidste tider” mht. krig, om at Jesus kommer tilbage osv.? Så uanset hvordan du er vokset op og uanset, hvilken livs-ideologi du har, kan du ikke løbe fra de fakta, der findes omkring det her. Du kan lukke øjnene eller benægte, men det betyder bare stadig ikke, at det ikke er rigtigt.

Hvad præcist der er “dyrets mærke” – altså 666 – er svært at sige. Meget tyder på, at det KUNNE være vaccinen i en eller anden form, og nok ikke allerede 1. generations-vaccine, men formodentlig en af de senere generationer. Det er KUN gætterier, for vi ved det ikke. Men hvad vi kan se er, at hvis man ikke modtager vaccinen, vil man stille og roligt blive “frosset ud” fra samfundet, så du hverken kan købe eller sælge osv.!

Vil du videre mere om, hvad det hele går ud på, kan du læse Bibelen her eller lytte til den som gratis lydbog her.

Og måske sidder du og er PANISK for alt det, der kommer til at ske – specielt, hvis du nægter at modtage vaccinen. Og ja, det har du også virkelig god grund til, for du vil ret hurtigt opdage, at der ikke er hjælp at hente her i “verden”. Uden vaccinen, bliver vi “fosset ud” af samfundet og ud af “verden”. Du vil nok også ret hurtigt finde ud at, at denne gang, er der hverken hjælp at hente fra “universets energier”, fra Buddha, fra “skytsengle”, fra Muhammed, hinduismens guder, Baal eller andre “afguder”. For en gang skyld, er alt rungende tavst – kun et hult og tomt ekko er tilbage midt i verdens magtbegær og ondskab!

Mange beskriver det her scenarie med Covid-19 og “The Great Reset”, som værende “lyset og mørket”, der kæmper mod hinanden… de fleste kan mærke “mørket” kommer liiiiige lidt for tæt på. Og mange kan også mærke, at den er gang er det “anderledes”, end du nogensinde har prøvet før. Det er som et tungt “åndeligt” pres, der hviler over verden…

Men hey… det er supergodt nyt..! For Jesus fra Nazaret (Jesus Kristus) er den ENESTE, der kan give dig fred i det her – og Han er også den eneste, der kan føre dig “hel” igennem den tid, vi står overfor de næste år. Jesus blev født som “verdens lys” – og husk at “mørke” er af Einstein defineret som “fravær af lys”.

Johannesevangeliet 8:12 – Bibelen på hverdagsdansk
Jesus fortsatte med at tale til folkeskaren: „Jeg er verdens lys. Den, der følger mig, kommer ikke til at vandre i mørket, men får livets lys.”

Men lyset (Jesus) kommer kun, hvis du SELV er villig til at tænde det og værne om flammen med hele dit liv. Så tænd troen på Jesus og invitér Ham indenfor som en VEN. Drop religioner og doktriner, men invitér Jesus, Verdens Lys, ind i dit hjerte og lær Ham at kende bed at læse i “Det Nye Testamente” og ved at bede til Ham.

Så et godt råd: Vælg Bibelens Jesus Kristus TIL inden det er for sent!

Læs evt. artiklen: Sådan bede man til Gud og Jesus.